Andreas Christensen tanca la seva etapa com a "blue" (REUTERS)

El defensa del Chelsea Andreas Christensen, molt a prop del Barça

Segons ha avançat el programa "Onze", d'Esport3, Jordi Cruyff i Mateu Alemany van viatjar ahir a Londres per fitxar el defensa del Chelsea Andreas Christensen
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça segueix treballant per enfortir l'equip de cara a la pròxima temporada. Després de reforçar la davantera en aquest mercat d'hivern, ara, els blaugranes volen reforçar la línia defensiva.

Tal com s'ha avançat al programa "Onze", en les últimes hores, una delegació del Barça ha viatjat fins a Londres per avançar en les negociacions d'un reforç per a la defensa. Un dels objectius del viatge era seguir les converses pel fitxatge del defensa del Chelsea Andreas Christensen.

Segons Laia Tudel, el Barça fa mesos que va començar contactes amb el futbolista, unes converses que en les últimes setmanes s'haurien intensificat. I com a prova, aquest viatge d'Alemany i Cruyff.

Christiansen té 25 anys i acaba contracte amb el Chelsea a l'estiu.

D'altra banda, Tudel també ha informat que en aquest viatge els representants del Barça no haurien parlat amb Azpilicueta, un altre defensa amb qui el club català tindria la negociació molt avançada. Sembla que el jugador ha demanat unes setmanes per acabar de resoldre el seu futur.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut