Carvajal, en el moment de ser retirat del camp en llitera dissabte al Bernabéu (EFE)

El defensa que sona per substituir Carvajal s'ha declarat culer

"Sento que al Barça tenen els mateixos valors i creences que al Liverpool", va valorar el 2020
Redacció Esport3 Actualitzat

La greu lesió al genoll de Dani Carvajal ha activat la secretaria tècnica del Reial Madrid. El radar blanc monitoritza alguns laterals de primer nivell perquè pensa que a Lucas Vázquez se li pot fer llarga la temporada com a únic titular de la banda dreta. Un dels més cotitzats del món és Trent Alexander-Arnold, internacional del Liverpool. Acaba contracte el proper mes de juny però el contratemps del madrileny pot accelerar els processos.

El Madrid vol esperar al gener, que el futbolista de 26 anys sigui lliure per negociar. És la mateixa estratègia traçada amb el canadenc del Bayern Alphonso Davis, igual que abans amb Rüdiger o el mateix Mbappé. Però en el cas d'Alexander-Arnold el club de Florentino Pérez es pot trobar amb un obstacle de tipus sentimental.

El jugador britànic simpatitza amb els valors de l'etern rival blanc, com va reconèixer en una entrevista a la revista GQ realitzada el 2020:

"Sento que al Barça tenen els mateixos valors i creences que al Liverpool. Els agrada treure jugadors del planter."

Durant la conversa, que ara s'està viralitzant arran de l'interès del Madrid, Alexander-Arnold es decanta pel Barça sense matisos:

"El meu altre equip preferit és el Barça. Vaig créixer veient Messi i aquell equip especial amb Iniesta, Xavi, Henry, Eto'o."

El jugador que va debutar a l'elit amb 18 anys té clar on es posiciona en el dilema entre "cantera" i cartera. No obstant, com tants altres companys de professió han demostrat abans, això no està renyit amb ser un professional adaptable a qualsevol empresa.

En els propers mesos es viurà el desenllaç sobre el futur del jugador nascut al barri de West Derby, que tampoc ha descartat renovar amb els "reds".

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut