Enganxada violenta entre Elijah Bryant i Tarik Biberovic

El derbi turc acaba a mossegades: màxima tensió a l'Eurolliga

El partit entre Anadolu Efes i Fenerbahce de l'Eurolliga ha deixat una de les imatges més surrealistes dels últims anys en el bàsquet
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

L'infern turc ha fet valer el seu sobrenom en el derbi de la segona jornada de l'Eurolliga. La màxima tensió que es viu en les grades del bàsquet turc ha baixat a la pista i Elijah Bryant, d'Anadolu Efes, i Tarik Beberovic, de Fenerbahce, han protagonitzat una imatge insòlita en el món del bàsquet.

A mossegades

Quedava poc més d'un minut del tercer quart del derbi i els dos jugadors, després d'una cistella de Fenerbahce, han acabat a terra. Fins aquí anava tot bé, però des del parquet, han començat una picabaralla que ha acabat amb Bryant mossegant en el braç a Beberovic.

Després de la violenta acció, els companys han separat als dos jugadors i l'àrbitre ha decidit desqualificar als dos esportistes, que no han pogut jugar l'últim quart del partit. Malgrat les dues expulsions, el partit no ha sofert variacions i Fenerbahce ha guanyat el partit en el camp d'Efes (78-83).

 

Una altra baralla entre dos ex del Barça

Els enfrontaments no són nous en aquesta temporada a l'Eurolliga. En la primera jornada de la competició, dos vells coneguts del Barça, Saras Jasikevicius, entrenador de Fenerbahce, i Giorgios Bartzokas, d'Olympiacos, es van enfrontar quan va finalitzar el partit. Els jugadors dels dos equips van haver de separar als entrenadors, que van estar a punt d'arribar a les mans.

 

Sense dubte, són imatges que sorprenen del món del bàsquet. No pas del futbol, que ja ha succeït en més d'una ocasió aquest tipus d'acció antiesportiva. La més coneguda va ser la mossegada de Luis Suárez a Chiellini en el Mundial 2014, o una de més recent, la de Milutin Osmajic a Owen Beck a la segona divisió anglesa.

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut