Daley Blind persegueix Ilkay Gündogan en el Girona-Barça de la passada Lliga (Europa Press)

El dia definitiu per a l'inici de la Lliga 2024/25: s'imposa el seny

Tot i la proposta inicial de la Federació de començar entre setmana, el campionat començarà finalment el cap de setmana del 18 d'agost
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

No hi ha tema sense polèmica al futbol espanyol i la data d'inici de la pròxima Lliga havia creat controvèrsia. Sobretot perquè la Federació Espanyola havia decidit que s'iniciés entre setmana, el 14 d'agost, una decisió que va provocar força queixes per part dels clubs i de la Lliga. Finalment, però, hi ha consens entre les institucions i la Federació i la data de referència per a l'inici del campionat serà el diumenge 18 d'agost. Això implica que el primer partit podria jugar-se el divendres 16 al vespre o dissabte 17.   

Així ho ha anunciat l'ens federatiu, que també ha donat a conèixer que el calendari de Lliga se sortejarà el dimarts que ve, 18 de juny, encara que encara no s'hagi acabat de resoldre una plaça d'ascens entre l'Espanyol i l'Oviedo. Com en les darreres temporades, el calendari serà asimètric. 

La Lliga EA Sports -Primera Divisió- acabarà el 25 de maig, mentre que la Lliga Hypermotion ho farà una setmana després. El calendari preveu cinc aturades per als partits de seleccions -al setembre, a l'octubre, al novembre, al març i al juny, just acabar les Lligues- i quatre jornades intersetmanals. L'últim partit abans de les vacances de Nadal es jugarà el 22 de desembre i la competició es reprendrà el cap de setmana del 12 de gener. 

 

 

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut