barça

El dilema de Thiago Alcántara: any sabàtic o acceptar la proposta per ser ajudant de Flick

Negociacions en marxa: el nou tècnic busca un perfil amb experiència a can Barça que faci d'enllaç entre el cos tècnic i la plantilla

Redacció Esport3Actualitzat

Thiago Alcántara podria estar ben poc temps a l'atur. El migcampista de 33 anys ha fet oficial aquest dilluns la seva retirada dels terrenys de joc, tip del calvari de lesions, però ja té almenys una proposta per continuar vinculat al món del futbol. I no és un oferiment qualsevol, ja que prové del FC Barcelona, el club on es va forjar com a futbolista i que el va veure debutar a l'elit amb 18 anys. El seu comiat pot donar una pista: "Gràcies, futbol i fins aviat."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thiago Alcantara (@thiago6)

En concret, el fill de Mazinho té sobre la taula una proposta de Hansi Flick per incorporar-se com a assistent al seu staff tècnic a partir d'aquest mateix estiu. El nou tècnic alemany del Barça busca un perfil amb experiència a can Barça que faci d'enllaç entre l'staff i la plantilla, i el nom de Thiago li encaixa per a la perfecció. Parla alemany i anglès i no cal dir que té un coneixement més profund de l'ecosistema culer que els dos escuders de Flick, Tapalovic i Sorg. O que l'exbètic Westermann, un complement escollit per la seva experiència --de només un any-- a LaLiga.

L'entrenador de Heidelberg coneix Thiago de la seva triomfal etapa a Múnic, on l'internacional espanyol es va convertir en el director d'orquestra del Bayern campió de la Champions 2020. Les converses entre Flick, Thiago i el club estan en marxa i és el fins ara futbolista qui s'ha de decidir si accepta o, després de penjar les botes, opta per una temporada sabàtica. El sempre cerebral Thiago, però, sap que hi ha trens que només passen una vegada.

L'estratègia de seducció ja ha començat i el primer projecte de Flick a la banqueta arrenca dimecres. El germà de Raphinha podria tornar al Camp Nou 11 anys després amb un rol diferent.

ARXIVAT A:
Hansi Flick
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut