Una imatge de l'estadi del Dinamo Dresden

El Dinamo Dresden, en quarantena 14 dies a una setmana de la represa de la segona divisió alemanya

Actualitzat

El Dinamo Dresden, de la segona divisió alemanya, ha fet públic el positiu per coronavirus de dos dels seus jugadors i que, com a conseqüència, tota la plantilla estarà en quarantena. Així, doncs, el conjunt alemany no podrà tornar a començar la temporada el cap de setmana que ve com estava previst.

Ralf Minge, gerent esportiu del Dinamo Dresden

"En les últimes setmanes hem fet enormes esforços personals i logístics per aplicar estrictament totes les mesures mèdiques i higièniques prescrites. Estem en contacte amb l'autoritat de salut responsable i la Lliga Alemanya de Futbol (DFL) per coordinar tots els passos a seguir. El fet és que no podem entrenar ni disputar partits en els pròxims catorze dies."

Després d'analitzar la situació, l'oficina de salut de Dresden ha decidit aquest dissabte que tota la plantilla, inclòs el cos tècnic i de suport, ha de passar una quarantena domèstica de dues setmanes. Després de les primeres anàlisis, un jugador del Dinamo va donar positiu per Covid-19. El futbolista ha estat en quarantena des del 3 de maig. En les proves fetes el 4 de maig no hi va haver cap cas més.

La plantilla del Dinamo Dresden va reprendre els entrenaments dijous passat. Des de llavors, l'equip ha fet dues sessions en grup. L'equip tenia previst tornar a començar la temporada el diumenge 17 de maig contra el Hannover, però a causa de les mesures de quarantena no podrà viatjar per complir amb el seu compromís de la Bundesliga 2.

La lliga alemanya decidirà dilluns que ve com resoldre la situació i si ajorna l'enfrontament o bé si s'endarrereix la posada en marxa de la competició en aquesta categoria.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut