Eder Sarabia durant un entrenament de l'Elx
Eder Sarabia durant un entrenament de l'Elx (@elchecf)
Futbol

El discurs d'Eder Sarabia que fins i tot aplaudeix el quart àrbitre

L'entrenador de l'Elx ha esclatat contra la pèrdua de temps i ha confessat que va demanar una targeta groga per a un dels seus jugadors

Les pèrdues de temps és quelcom habitual en els futbolistes quan tenen el marcador a favor. Hi ha equips que fins i tot són coneguts per abusar del conegut com l'altre futbol. La majoria dels aficionats es mostren en contra d'aquesta pràctica, però, en realitat, és molt difícil erradicar-la del futbol. 

Ara, un dels que també s'ha posicionat en contra de les pèrdues de temps ha estat l'entrenador de l'Elx Eder Sarabia. L'entrenador ha deixat clar que no volen perdre temps i bona mostra d'això és la petició que li va fer al quart àrbitre en el darrer partit de la Lliga Hypermotion, contra el Racing de Ferrol. I és que el tècnic basc va demanar que li treiessin targeta groga a un dels seus jugadors per simular una falta.

"Demano targeta al quart àrbitre perquè es tira d'una manera molt clara. Quan comencem a fer aquest tipus de coses tallarem amb aquestes coses, que crec que no afavoreixen ni als àrbitres ni al futbol ni a ningú."

Sarabia explica que el quart àrbitre, al final del partit, li va donar les gràcies per aquest comentari gens habitual en un entrenador. "Normalment no volem la justicia, només volem que ens beneficiï. Quan ens beneficia és quan mirem cap a un altre costat i si ens perjudica és quan ens queixem", sentencia l'entrenador de l'Elx.  


Les paraules d'Eder Sarabia

Anar al contingut