Aitana Bonmatí, en la recollida del premi com a millor jugadora de l'any (EFE)
Barça

Discurs reivindicatiu d'Aitana Bonmatí amb missatge a Rubiales

La catalana ha aprofitat el seu altaveu com a millor jugadora d'Europa per carregar contra l'abús de poder

Redació Esport3Actualitzat

El cas Rubiales també ha estat protagonista en la cerimònia del sorteig de la Champions. Aitana Bonmatí ha volgut aprofitar el seu gran altaveu en la recollida del trofeu que l'acredita com la millor jugadora de l'any per reivindicar el futbol femení i carregar contra l'abús de poder.

"No són moments bons per al futbol espanyol. Han passat coses que no m'agradaria passar per alt. Com a societat no hem de permetre que hi hagi abús de poder."

La catalana no ha desaprofitat l'ocasió per enviar un missatge de solidaritat a la seva companya Jennifer Hermoso

"Jennifer, i a totes les que patiu el mateix, estem amb vosaltres."

A més d'alçar la veu, Aitana no s'ha volgut oblidar de les peces claus que han forjat una temporada "inoblidable" per a ella.

"És una temporada que mai oblidaré. M'agradaria compartir aquest premi amb totes les meves companyes, joc amb gent meravellosa que em fa millor cada dia. També el club i tot l'staff amb què jugo. Sóc una privilegiada"

Sarina Wiegman, millor entrenadora, també alça la veu

De fet, l'entrenador de la selecció espanyola, Jorge Vilda, era un dels tres entrenadors nominats en la categoria del futbol femení. El premi ha estat per a Sarina Wiegman, l'entrenadora que va portar la selecció d'Anglaterra a la final del Mundial.

La neerlandesa tampoc ha volgut eludir el cas Rubiales i ha dedicat el seu trofeu a la selecció espanyola.

"Tots sabem el que ha passat amb l'equip espanyol i m'ha dolgut molt, com a entrenadora, com a mare de dues filles, com a muller i com a ésser humà. Queda molt per recórrer en el futbol femení i en la societat. Per això vull dedicar aquest premi a l'equip espanyol, que va jugar un gran torneig. Aquest equip que ha jugat un gran futbol que tothom ha gaudit. Aquest equip mereix poder celebrar-ho i demano un fort aplaudiment per a elles."

 

ARXIVAT A:
Luis RubialesAitana Bonmatí
Anar al contingut