Hermoso, amb Alèxia Putellas, després de la final del Mundial
Jennifer Hermoso, amb Alèxia Putellas, després de la final del Mundial (Europa Press)
Futbol

El documental de Netflix "Se acabó" revela amb cruesa el testimoni de les futbolistes de la selecció espanyola

Jenni Hermoso, Irene Paredes, Aitana Bonmatí o Laia Codina revelen en un documental de Netflix la seva odissea per aconseguir ser escoltades per la Federació Espanyola de Futbol

Redacció Esport3Actualitzat

Continuen fent-se públics extractes de la sèrie documental de Netflix "#SeAcabó: Diario de las Campeonas", pel·lícula documental que abordarà el cas Rubiales amb el testimoni de les campiones del món. El relat mostra en primera persona sobre tot el que van viure les integrants de la selecció espanyola abans i després del Mundial.

Les futbolistes de la selecció femenina com Jenni Hermoso, Irene Paredes, Aitana Bonmatí o Laia Codina, revelen al documental de Netflix que van haver d'aconseguir el títol perquè la Federació Espanyola de Futbol les escoltés.

El tràiler del documental de Netflix "#SeAcabó" revela aquestes dures afirmacions:

Però quina va ser la guspira que va fer esclatar el conflicte? Aitana Bonmatí en dona la resposta:

"No apostaven per nosaltres, ni els importàvem."

"La Federació tenia el futbol femení perquè l'havia de tenir."

"Per mi era un grup trencat. Semblava que havíem de guanyar per fotre les altres", revela Laia Codina recordant el conflicte de 'les 15' que van demanar a l'RFEF no tornar amb l'equip espanyol pel seu estat emocional i de salut.

Les imatges mostren Jenni Hermoso acompanyada d'Alexia Putellas i Irene Paredes. "Hem viscut i barallat cada pilota, dins i fora del camp", diu la defensa del Barça.

"Vam ser campiones, també per poder ser escoltades, tot i que... la Federació s'ho va agafar tot com un atac i va anar contra nosaltres", afirma Paredes.

Respecte a l'Assemblea que Luis Rubiales va protagonitzar, en què no només es va reafirmar en el càrrec després del petó sense consentiment a Hermoso sinó que també va oferir la renovació i un augment de sou a Jorge Vilda, Alèxia subratlla la "indignació" que va sentir:

"Vaig sentir tanta ràbia per dins que va ser el moment en què va dir "s'ha acabat."

El tràiler del documental de Netflix #SeAcabó, on es revelen aquestes greus declaracions, veurà la llum l'1 de novembre, quan s'estrenarà aquest relat inèdit d'uns fets que van marcar un abans i un després a l'RFEF.

De "les 15" al petó no consentit de Luis Rubiales a Jenni Hermoso, abanderat pel "S'ha acabat" d'Alèxia Putellas, lema d'un moviment que va més enllà de l'esport.

 

ARXIVAT A:
Alèxia PutellasAitana Bonmatí
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut