Haller ha tornat als terrenys de joc després de superar un càncer de testicle (BVB)

El Dortmund anuncia que Haller pateix un càncer de testicles

Aquest jugador revelació de la temporada passada haurà d'estar un temps fora dels terrenys de joc per fer front a la malaltia
Redacció Esport3 Actualitzat

Sébastien Haller va ser un dels jugadors que més va sorprendre la temporada passada, després de fer un inici espectacular a la Champions League. El davanter, llavors a l'Ajax, es va convertir en el jugador debutant en aquesta competició amb més gols. En total, Haller va fer onze gols en vuit partits.

La seva actuació no va passar desapercebuda per a ningú, i el Dortmund es va bolcar en el seu fitxatge. Els alemanys necessitaven un davanter després de la sortida d'Erling Haaland. Haller s'havia incorporat a l'equip i, en plena pretemporada, ha hagut de deixar l'entrenament del seu equip per una malaltia.

No ha estat, però, fins al seu retorn a Dortmund, quan se li han practicat unes proves mèdiques que li han detectat un tumor als testicles. La notícia l'ha comunicat el mateix club a través de les seves xarxes socials.

"Sebastien Haller va haver d'abandonar el camp d'entrenament per una malaltia, i ja ha viatjat de tornada a Dortmund. Durant les proves mèdiques, se li va descobrir un tumor testicular. Recuperat aviat."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut