Luis Suárez celebrant un dels seus 3 gols davant del Betis en el partit de la primera volta (Reuters).

El FC Barcelona vol mantenir al camp del Betis la seva bona ratxa de 5 victòries seguides

Els homes de Luis Enrique es troben immersos en una dinàmica positiva. Aquest diumenge, però, s'enfronten amb un rival que ha fortificat el seu estadi
Actualitzat

El FC Barcelona comença la segona volta de la Lliga aquest diumenge al matí (12:00), a 2 punts del líder el Reial Madrid i a 1 del segon, el Sevilla. Els de Luis Enrique intentaran mantenir la persecució dels dos equips que el precedeixen a la classificació amb una victòria al camp del Betis, ampliant la seva bona ratxa amb 5 victòries en els últims 5 partits.

L'entrenador del FC Barcelona Luis Enrique Martínez no vol estar pendent dels resultats dels seus rivals. L'asturià prefereix que els seus jugadors treguin endavant els seus partits abans de pensar en altres. El tècnic ha tornat a incloure el porter Ter Stegen, que va quedar fora de la llista pel partit de Copa contra la Reial Societat, en una convocatòria sense els lesionats Andrés Iniesta, Sergio Busquets i Rafinha.

Precisament al mig del camp és on Luis Enrique pot tenir més dubtes a l'hora de fer l'onze inicial. Denis Suárez té moltes opcions de jugar, potser acompanyat pel portuguès Andre Gomes a l'altra banda. Javier Mascherano va ser el tercer home d'aquesta línia a la Copa contra la Reial Societat. L'altra opció per al tècnic és un Ivan Rakitic que ha perdut protagonisme en els últims partits.

El Betis, per la seva banda, es troba ara en una situació tranquil·la, a 12 punts de les places europees de la classificació i a 9 de les de descens. Des que Víctor Sánchez del Amo va substituir Gustavo Poyet a la banqueta, els andalusos encadenen 6 partits sense perdre al seu estadi: 4 victòries (una a la Copa) i 2 empats. Amb el nou tècnic, l'equip ha millorat en defensa, però continua amb problemes per fer gols.

El duel de la primera volta, al Camp Nou, es va resoldre amb un contundent 6 a 2 favorable al FC Barcelona, amb hat-trick de Luis Suárez, 2 gols de Leo Messi i un altre d'Arda Turan.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut