El fenomen Ferran Jutglà (Club Brugge KV)
El fenomen Ferran Jutglà (Club Brugge KV)
Futbol

El fenomen Ferran Jutglà: de descartat al Barça a ídol al Bruges

El davanter de Sant Julià de Vilatorta s'ha convertit en un autèntic ídol a Bruges, on segueix en una ratxa golejadora que sembla no tenir fi

Redacció Esport3Actualitzat

El mercat del FC Barcelona segueix més viu que mai, a l'espera de si s'acaben concretant les sortides de Memphis i Aubameyang en els pocs dies que queden de mercat. I, tot això, amb Braithwaite a punt de concretar la seva sortida del club..

I mentre al Barça, en cas que els tres davanters acabin marxant, s'han plantejat l'opció d'explorar el mercat per incorporar un jugador low-cost, l'exblaugrana Ferran Jutglà segueix en ratxa.

Jutgol causa sensació al Bruges

En el partit d'aquest divendres entre el Charleroi i el Bruges, en només quatre minuts de joc, el davanter català ha aconseguit marcar dues dianes més que, sumades a les altres tres que havia aconseguit fins al moment a la lliga, l'han situat com a pitxixi de la Jupiler Pro League amb cinc gols en sis partits en que, a més, també ha repartit dues assistències.

 

 

Des que va començar la pretemporada, Jutglà ha jugat un total de 764 minuts amb l'equip belga en 10 partits, en què ha anotat 9 gols, una mitjana d'un gol cada 85 minuts.

El Bruges, líder de la Lliga amb quatre victòries, un empat i una derrota i campió de la Supercopa belga disputada a l'inici del curs, segueix vibrant amb els gols del davanter català, a qui ja han assignat un sobrenom: "Jutgol".

El fenomen Jutglà

El de Sant Julià de Vilatorta ja va comptar amb el suport del seu grup d'amics en el partit de diumenge passat entre el Bruges i el Kortrijk. En la prèvia del partit, el club belga va penjat a les seves xarxes socials un vídeo on es veia l'eufòria que es viu per l'exdavanter del Barça.

 

 

Però la cosa no s'acaba aquí. En el duel d'aquest divendres, el davanter va ser l'encarregat d'agafar el megàfon a l'acabar el duel i dirigir-se a la seva afició.

 

 

Un pas fugaç pel Barça

Ferran Jutglà va ser un dels brots verds que Xavi Hernández va tenir a l'equip a finals de l'any passat. L'allau de lesions a la davantera va propiciar el seu debut amb el primer equip, on va jugar un total de vuit partits oficials, en els quals va marcar dos gols. Al Barça B va firmar una temporada espectacular, amb 19 dianes i sis assistències en 32 partits.

Tot i això, el club blaugrana li va comunicar que no comptava amb ell i el jugador va acabar marxant aquest estiu per fitxar pel Bruges, que va pagar cinc milions d'euros pel seu traspàs i va firmar amb el davanter fins al juny del 2026.

Anar al contingut