Brian Priske, l'entrenador del Feyernoord, en un partit recent
Brian Priske, l'entrenador del Feyernoord, en un partit recent (Reuters)
Futbol

El Feyenoord mostra un gran respecte pel Girona per tota la feina feta

El tècnic dels neerlandesos, Brian Priske, ha estat acorralat per la premsa del seu país després dels mals resultats aconseguits tant a l'Eredivisie com en el debut de la Lliga de Campions

Redacció Esport3Actualitzat

El Feyenoord no arriba en el seu millor moment a Girona. L'empat a casa del NEC Nimega després d'una clamorosa errada en defensa, i el 0 a 4 davant del Bayer Leverkusen en el debut dels neerlandesos a la Lliga de Campions han encès les alarmes a l'equip de Brian Priske, que ha intentat calmar l'entorn: "S'ha de ser sempre positiu. Què fa falta: la sort? La sort te l'has de guanyar. No tenim els punts que mereixem, però per tenir-los has de marcar. Els jugadors han d'entendre's molt millor, han de parlar més entre ells".

El Feyenoord serà el primer equip que trepitgi la gespa de Montilivi a la Lliga de Campions. Ara és sisè a l'Eredivisie, a 11 punts del líder, el PSV --també rival del Girona a la Champions-- i és una qüestió que a Rotterdam no porten gaire bé:

"Quan fitxes per un equip com el Feyenoord, la pressió és inherent. Ja saps al que aspira sempre el nostre club, ja saps les expectatives que hi ha. Però s'han d'oblidar de l'entorn i centrar-se en tot allò que sí que pots controlar", ha dit Priske referint-se als jugadors.

El tècnic danès, que aquest any ha fitxat per l'equip neerlandès, ha lloat la feina feta per Míchel al capdavant del Girona:

"Molt de respecte pel que van fer l'any passat. Han perdut jugadors importants, i ara estan intentant trobar l'encaix amb els que han vingut nous. Els dos equips volem la pilota, i el Girona, és evident, té elements tàctics que ens poden complicar, com pot ser la mobilitat del seu lateral esquerre, Miguel. Però espero poder imposar el nostre estil i que el joc sigui més físic, perquè així podrem disposar de més opcions, ja que tenim grans jugadors."

Brian Priske va dirigir el FC Midtjylland de Dinamarca, i en aquest equip va coincidir amb Artem Dovbyk, de qui guarda un excel·lent record. Quan li han preguntat si el Girona el troba a faltar ha dit que "la resposta seria massa fàcil. Artem és un bon jugador i un gran noi. Li desitjo el millor. No és fàcil substituir aquests gols. Però Dovbyk és més que gols. La seva manera de jugar és dinàmica i progressiva, i ajuda molt els seus companys. Sens dubte és una baixa molt sensible per al Girona".

Anar al contingut