Els jugadors del Fraikin Granollers celebren la victòria sobre el Conca (@davidginesta - Twitter)
Handbol

El Fraikin Granollers guanya el Conca i suma la seva tercera victòria consecutiva (24-32)

Joan Ramon VallvéActualitzat

El Fraikin Granollers manté la bona ratxa i ha encadenat la tercera victòria seguida en aquest inici de la Lliga Sacyr Asobal. Els vallesans s'han imposat a la pista del Conca amb un contundent 24 a 32.

L'equip d'Antonio Rama ha marcat el primer gol del partit i ja no ha cedit la iniciativa als locals. En deu minuts, els catalans ja tenien una renda de 5 gols (3 a 8) i han sabut respondre cada cop que el Conca intentava acostar-se en el marcador. Antonio García estava inspirat en el tir exterior. Ha fet 8 gols.

En la segona part, el partit s'ha trencat definitivament i el Fraikin Granollers ha anat incrementat progressivament l'avantatge fins al definitiu 24 a 32. Borja Lancina i Esteban Salinas, cadascun amb 7 gols, han compartit el protagonisme ofensiu amb Antonio García. I actuació destacada a la porteria de Pol Sastre, amb 10 parades i gairebé un 50% d'encert.

El Granollers comparteix el liderat del campionat amb el Barça i l'Ademar de Lleó amb tres victòries i cap derrota.