Imatge de la porta del xalet que va ser propietat de Bárbara Rey
Imatge de la porta del xalet que va ser propietat de Bárbara Rey
futbol

El futbolista que viu al xalet de les fotos de Joan Carles de Borbó i Bárbara Rey

La casa, ubicada al terme municipal de Boadilla del Monte, té un inquilí nou que acaba d'aterrar a un dels grans de la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Entre Amsterdam i Madrid hi ha gairebé 1.800 quilòmetres. Això no va evitar, però, que la setmana passada unes imatges publicades a la revista neerlandesa "Privé" impactessin en l'opinió pública de l'Estat. En aquestes fotos, fetes fa més de 30 anys, s'hi veia el petó de Juan Carlos de Borbó i Bárbara Rey, que confirmava una relació extramatrimonial entre el monarca i l'artista sobre la qual sempre s'havia especulat.

El lloc on es va produir l'escena, un xalet adossat de 700 metres, 475 dels quals construïts, fa cinc anys que ja no és propietat de Rey. Se'l va vendre per 690.000 euros i, com llegim a 20 minutos, el comprador el va reformar per posar-lo per llogar. Doncs bé, la casualitat ha volgut que el seu nou inquilí des d'aquest estiu sigui un futbolista.

Es tracta de l'argentí ex del Manchester City, Julián Álvarez. No sabem si la nova estrella de l'Atlètic de Madrid s'hi ha trobat teranyines. Si fos així, l'"aranya" s'hi sentiria com a casa.

Anar al contingut