El futur dels cedits del Barça, en mans de Flick

En la primera trobada de feina de Hansi Flick i Deco, un dels temes que s'han tractat és el paper dels set jugadors cedits
Xavi Lemus Actualitzat

Un dels temes que van tractar ahir Hansi Flick i Deco és la situació futura dels jugadors cedits pel Barça aquesta temporada. Tots han de tornar a la disciplina blaugrana i el nou tècnic ha de decidir si compta amb ells per a la pretemporada que encetaran d'aquí a un mes.

Entre aquests jugadors, el gran triomfador ha estat Eric Garcia: el central de Martorell ha estat un dels jugadors més destacats del Girona, que ha fet història i jugarà la Champions. Això obre la porta a continuar a Montilivi, però abans hi hauria d'haver un acord entre els clubs. Eric té clar l'escenari:

"Jo tinc contracte amb el Barça i hi haig de tornar. Hauré de parlar amb Deco i amb el nou entrenador i ja es veurà què passa."

Opcions de fer la pretemporada

També el mexicà Julián Araujo ha ofert un bon rendiment al Las Palmas. Ha estat titular al lateral dret i té opcions d'engegar la nova temporada entrenant-se amb el Barça. És un cas semblant al d'Àlex Valle, lateral esquerre del planter que ha estat titular indiscutible al Llevant i que l'estiu passat ja va formar part de la plantilla en la gira pels Estats Units.

Futur incert

Molt més discret ha estat el rendiment d'Ansu Fati al Brighton: el davanter sorgit de les categories inferiors només ha estat capaç de fer dos gols a la Premier i no ha tingut la continuïtat necessària per recuperar la seva millor versió. El mateix que Pablo Torre al Girona, el migcampista cantàbric ha estat habitualment suplent i en les seves aparicions no ha marcat diferències ni s'ha guanyat la confiança de Míchel.

No continuaran

Són diferents els casos de Lenglet i Sergiño Dest. El primer, cedit a l'Aston Villa, ha ofert un rendiment molt irregular, amb errades defensives destacades que han provocat que no fos titular habitual. En principi, el Barça no compta amb ell. I en el cas de Sergiño Dest, una greu lesió al genoll ha impedit que el PSV Eindhoven exercís la clàusula de compra de deu milions d'euros, tot i que no descarten que continuï amb ells amb una altra proposta. Ha destacat en el joc i s'ha convertit en una peça clau en el campionat de Lliga aconseguit pel seu equip.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut