El germà de Paul Pogba amenaça de revelar secrets "explosius" d'ell i de Mbappé

Mathias Pogba ha publicat un comunicat en quatre idiomes on anuncia que aviat revelarà informació compromesa de les dues estrelles mundials
Redacció Esport3 Actualitzat

Tensió a Can Pogba, després dels sorprenents vídeos que ha publicat Mathias Pogba. El germà del jugador de la Juventus Paul Pogba, que va militar en equips com el Llorca, el Múrcia o el Ciudad Real, ha fet públic un comunicat enregistrat en quatre idiomes, on assegura que aviat explicarà un seguit de coses del seu germà que "faran molt soroll" i seran "explosives".

"Si faig això és perquè crec que els aficionats, els seguidors del meu germà i tot el seu entorn futbolístic han de saber algunes coses, per poder prendre una decisió sobre si en Paul mereix l'admiració, el respecte i l'estima del públic, el seu lloc a la selecció, l'honor de jugar el Mundial o si mereix ser titular a la Juventus, a més de si és una persona de confiança que qualsevol jugador voldria tenir al seu costat i si és digne de ser un referent per als joves del món."

De fet, en el comunicat que ha publicat a TikTok, no només llança un dard cap al seu germà, sinó que també assegura que parlarà sobre Kylian Mbappé i Rafaela Pimienta, l'advocada que controla ara tot el llegat de Mino Raiola.

"També explicaré coses sobre Kylian Mbappé, l'estrella mundial, i tindré molts elements i testimonis per confirmar les meves paraules."

@lemathiaspogba #mathiaspogba #paulpogba #pogback #pogba #mbappe #kylianmbappé #football #foot #juventus #juve #manchesterunited #manchester #footballtiktok #copadelmundo #rafaelapimenta #español ? son original - mathiaspogba

Paul Pogba, per la via legal contra el seu germà

Sembla que les amenaces que contenen els comunicats publicats a les xarxes social no són l'únic que Mathias Pogba hauria fet en contra del seu germà. De fet, els advocats del futbolista de la Juventus han emès un comunicat on expliquen que aquesta acció se suma a "amenaces i intents d'extorsió" i que les autoritats ja hi estan treballant.

"Les recents declaracions de Mathias Pogba a les xarxes socials lamentablement no són una sorpresa. Se sumen a amenaces i intents d'extorsió en banda organitzada contra Paul Pogba. Les autoritats competents d'Itàlia i França en van ser informades fa un mes i no hi haurà més comentaris en relació amb la recerca en curs."

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut