Aitana, amb la seva Pilota d'Or a les mans

El gest amb Aitana que li aplana el camí a la Pilota d'Or

La de Sant Pere de Ribes és alliberada d'una convocatòria amb Espanya que interferia en l'entrega del premi més prestigiós
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Aitana Bonmatí

Aitana Bonmatí necessita descans després que la continuació de la temporada perfecta fossin uns Jocs Olímpics en què va jugar el màxim de partits possible, sis. Per aquest motiu, Montse Tomé l'ha alliberat de la convocatòria amb Espanya que ha anunciat aquest dijous. Ha accedit a la petició de descans de la jugadora i el club blaugrana. De rebot, el gest de l'asturiana facilita la logística d'Aitana a l'hora d'assistir a l'acte més important que li queda abans d'acabar el mes.

El proper 28 d'octubre, la de Sant Pere de Ribes està citada a París com una de les candidates a la Pilota d'Or. Segons els experts, la migcampista parteix com la gran favorita per rebre el guardó més prestigiós per segon any consecutiu. És indubtable que, gràcies a la no convocatòria internacional, es podrà desplaçar al teatre encapçalant l'expedició blaugrana i tot serà més plàcid. Si hagués estat a la llista de Tomé, no només hauria d'haver tramitat el permís per absentar-se de la concentració, sinó que hauria d'haver viatjat des d'Itàlia.

En concret, des de Vicenza, on l'endemà de la gala s'enfronten el combinat transalpí amb les actuals campiones del món. Tot un repte logístic per a Aitana del qual ja no s'ha de preocupar.

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí Pilota d'Or
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut