El director esportiu del Girona, Quique Cárcel

El Girona s'assegurà la continuïtat del seu arquitecte, Quique Cárcel, fins al 2027

En el full de serveis del barceloní hi ha 5 play-off d'accés a Primera, 2 ascensos i 4 temporades en la màxima categoria
Redacció Esport3 Actualitzat

L'arquitecte del Girona, Quique Cárcel, seguirà com a màxim responsable de l'àrea esportiva fins al 2027. El club blanc-i-vermell ha comunicat la renovació del contracte com un reflex de la "confiança i el compromís en el projecte que ha liderat des de la seva arribada", un llunyà 2014. Els resultats estan a la vista.

La pèrdua de tres titulars com Romeu, Castellanos i Bueno podia fer pensar en un inici complicat de temporada; però, lluny de recular, el Girona ha encetat el seu segon any consecutiu a Primera sumant 10 dels 12 punts possibles. Hi ha consens a reconèixer que si, tot i les baixes, els gironins han apujat el seu estatus a l'elit i els seus objectius no s'aturen en la lluita per la permanència, és gràcies a la feina de Cárcel en els darrers 9 anys.

El Girona enumera els èxits atribuïbles a Cárcel, habitual en les travesses dels equips que cerquen nou director esportiu: 5 play-off d'accés a Primera, dos ascensos i 4 temporades en la màxima categoria.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut