El director esportiu del Girona, Quique Cárcel
El director esportiu del Girona, Quique Cárcel
girona

El Girona s'assegurà la continuïtat del seu arquitecte, Quique Cárcel, fins al 2027

En el full de serveis del barceloní hi ha 5 play-off d'accés a Primera, 2 ascensos i 4 temporades en la màxima categoria

Redacció Esport3Actualitzat

L'arquitecte del Girona, Quique Cárcel, seguirà com a màxim responsable de l'àrea esportiva fins al 2027. El club blanc-i-vermell ha comunicat la renovació del contracte com un reflex de la "confiança i el compromís en el projecte que ha liderat des de la seva arribada", un llunyà 2014. Els resultats estan a la vista.

La pèrdua de tres titulars com Romeu, Castellanos i Bueno podia fer pensar en un inici complicat de temporada; però, lluny de recular, el Girona ha encetat el seu segon any consecutiu a Primera sumant 10 dels 12 punts possibles. Hi ha consens a reconèixer que si, tot i les baixes, els gironins han apujat el seu estatus a l'elit i els seus objectius no s'aturen en la lluita per la permanència, és gràcies a la feina de Cárcel en els darrers 9 anys.

El Girona enumera els èxits atribuïbles a Cárcel, habitual en les travesses dels equips que cerquen nou director esportiu: 5 play-off d'accés a Primera, dos ascensos i 4 temporades en la màxima categoria.

Anar al contingut