Merino, celebrant el seu gol al minut 119
Barça

El gol decisiu de Mikel Merino que pot jugar-li en contra al Barça

El migcampista navarrès, que també desperta l'interès de l'Arsenal, és un dels futbolistes a la llista de Deco

Redacció Esport3Actualitzat

Mikel Merino. És el nom de les últimes hores gràcies al gol que ha permès a la selecció espanyola eliminar l'amfitriona Alemanya. Era el minut 119, l'últim de la pròrroga. I aquest futbolista nascut l'any 1996 a Pamplona ha estat qui ha materialitzat el pas a semifinals de l'Eurocopa.

Una Eurocopa en què han destacat noms com Lamine Yamal, Cucurella o Nico Williams. Aquest últim, amb interès sabut del Barça. Amb el gol de Merino, l'actualitat blaugrana ha tornat a sortir a la llum. 

I és que Mikel Merino és un dels futbolistes que estan a la llista de candidats de Deco per reforçar el mig del camp blaugrana.


La seva actuació a l'Eurocopa, però, sobretot després del gol decisiu contra l'Alemanya de Gündogan, podria despertar l'interès de més equips.

Una competició estiuenca que revaloritza certs jugadors, i n'arracona d'altres. El penal fallat de Joao Félix que ha suposat l'eliminació de Portugal davant França és l'altra cara de la moneda.

Qui és Mikel Merino?

Merino, de 28 anys, té contracte amb la Reial Societat fins al 2025 i una proposta de renovació sobre la taula, però el jugador ja ha deixat clar que prendrà una decisió sobre el seu futur un cop acabi l'Eurocopa.

La seva clàusula de sortida és de 65 milions d'euros, però si decideix no renovar la Reial Societat es veuria obligada a negociar a la baixa.

Juga de migcampista i destaca per la seva versatilitat. Aquesta temporada ha fet 8 gols i 5 assistències en 45 partits.

Mentre el Barça treballa per resoldre la seva situació econòmica per poder reforçar la plantilla de Flick, Mikel Arteta, entrenador de l'Arsenal, ja hauria contactat amb Mikel Merino per endur-se'l a la Premier.

 

Gol com el del seu pare

El gol de Mikel Merino ha tingut un sentit especial per al jugador de Pamplona. I és que el seu pare va marcar fa 33 anys en el mateix estadi de Stuttgart amb l'Osasuna i ha volgut celebrar-ho com ell, fent una volta al banderí de córner.

Una coincidència que s'ha fet viral i ha fet més visible la figura d'aquest jugador navarrès.

 

Anar al contingut