Pierre-Emerick Aubameyang celebrant el quart gol del Barça al partit de Nàpols (Reuters)

El gol més coral del Barça

El quart gol contra el Nàpols, obra de Pierre-Emerick Aubameyang, ha tingut la participació de tots els jugadors de camp
Redacció Esport3 Actualitzat

El FC Barcelona ha aconseguit una contundent victòria a l'estadi Diego Armando Maradona per accedir als vuitens de final de la Lliga Europa. Els de Xavi Hernández han fet un partit molt complet i no han donat cap opció al Nàpols, que s'ha vist molt superat pel Barça.

Més enllà del resultat i la classificació, la nota positiva dels blaugranes ha estat el bon joc mostrat davant el conjunt azzurri. Una bona mostra d'això ha estat el quart gol del Barça, obra de Pierre-Emerick Aubameyang. I és que la diana ha estat fruit d'una jugada que podria haver firmat el Barça de Pep Guardiola o Luis Enrique, amb la participació de tots els jugadors de l'equip.

En total, més d'un minut de possessió, 23 passades i la col·laboració dels onze jugadors. L'extraordinària definició a l'escaire del davanter gabonès ha estat la cirereta del pastís del gol més coral del Barça aquesta temporada.

    

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut