Lucas Román, dimecres passat, durant la seva presentació
Lucas Román, dimecres passat, durant la seva presentació
Barça

El gol "messiànic" del nou fitxatge del Barça Atlètic que reforça les comparacions més atrevides

L'esquerrà Pocho Román, procedent del Club Ferro Carril Oeste, firma fins al 30 de juny del 2026 amb una clàusula de 400 milions

Redacció Esport3Actualitzat

Les comparacions són odioses i més si tenen com a referent el millor jugador del món. Però també és innegable que entre Leo Messi i Lucas Pocho Román, el nou reforç del Barça Atlètic, hi ha més d'una coincidència.

El Pocho, sobrenom d'aquest davanter de 18 anys, és argentí (en el seu cas de Buenos Aires), arriba al planter per conèixer el model de joc blaugrana i, com el capità de l'"albiceleste", porta la pilota cosida a l'esquerra. Els que fan paral·lelismes amb Messi compten també amb una jugada amb final feliç que reforça els seus atrevits plantejaments:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pocho (@pochoo.roman)

El Pocho també pot moure's pel centre de l'atac o escurat a l'extrem i arriba a la Ciutat Esportiva procedent del Club Ferro Carril Oeste, equip amb el qual s'ha quedat a les portes d'ascendir a la màxima categoria argentina. Firma fins al 30 de juny del 2026 amb una clàusula de 400 milions.

Què va passar a Mallorca?

El seu bon rendiment amb la selecció sub20 entrenada per Javier Mascherano al torneig d'Alcúdia, el passat agost, va cridar l'atenció dels caçatalents blaugranes. Malgrat que al final el Jefecito l'ha deixat fora de la convocatòria per al campionat sud-americà de la categoria, a Román se'l coneix com "la promesa de l'oest". A les ordres de Rafa Márquez intentarà convertir-se en realitat. De moment, ha estat presentat però encara no s'ha despertat: "No deixeu de somiar, els somnis estan per complir-se", ha escrit a Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pocho (@pochoo.roman)

Anar al contingut