La defensa del Bruges, retratada (Reuters)

El gol olímpic que agafa Ferran Jutglà fora de lloc

Pulisic ha sorprès el Bruges amb una centrada enverinada. Li ha servit al Milan per avançar-se a San Siro
Redacció Esport3 Actualitzat

No fa gaire es va celebrar el centenari del primer gol olímpic. Així es coneixen els gols marcats directament des del córner. El primer cop que es va veure en un camp de futbol va ser l'any 1924, a Buenos Aires, en un amistós entre l'Argentina i l'Uruguai. Ara ha estat un nord-americà, Christian Pulisic, el que ha volgut emular Cesáreo Onzari.

San Siro ha emmudit quan Pulisic, altrament conegut com el "Capità Amèrica", ha avançat el Milan en el seu duel de Champions contra el Bruges. Segurament, no era la seva intenció. Però la centrada s'ha enverinat i ningú ha estat capaç de refusar la pilota.

 

 

El més malparat en la fotografia del gol ha estat el porter del Bruges, el veterà Simon Mignolet: se l'ha empassat. També s'ha vist sorprès Ferran Jutglà. El de Sant Julià de Vilatorta era l'encarregat de cobrir el primer pal, just per on ha passat la pilota.

Ni Pulisic s'ho podia creure (Reuters)

A la segona part, l'equip de la ciutat encantada ha aconseguit igualar el partit durant una estona. La jugada de l'empat també ha tingut en Jutglà un testimoni privilegiat. El salt de l'osonenc ha saltat providencial perquè el seu company Sabbe superés el porter Maignan. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut