El jugador del Joventut Pau Riba mostra la seva deseperació (EFE)
Bàsquet

El Joventut no atura la crisi davant el Breogán

L'equip verd-i-negre no aixeca cap i perd el seu cinquè partit dels últims sis

Redacció Esport3Actualitzat

El Joventut continua en una dinàmica negativa de joc i resultats. Aquest dissabte tenia la possibilitat de començar a revertir la situació amb la visita a l'Olímpic de Badalona del Breogán, que encara no coneixia la victòria aquesta temporada. Però ha passat tot el contrari: l'equip gallec s'ha acabat imposant (70-76) i ha furgat en la ferida de l'equip verd-i-negre, que en aquesta ocasió vestia de rosa amb motiu de la lluita contra el càncer de mama. 

Amb aquesta derrota, la Penya ja en suma cinc en partits oficial aquesta temporada, cinc en els 6 últims partits. El pitjor és que les dues últimes derrotes han arribat a casa en els darrers dies, després que dimecres va caure amb estrèpit contra els Wolves de Vílnius (63-86)

En aquesta ocasió, la desfeta no ha estat tan clamorosa i els de Dani Miret, tot i que han anat a remolc durant gran part del matx, han tingut opcions de capgirar el marcador fins al final. 

El calendari fa pujada ara per al Joventut, que dimarts visita el Besiktas en partit de l'Eurocup, i dissabte que ve juga a la pista del Baskonia en partit de lliga.

 

 

Anar al contingut