Pere Milla, Javi Puado i Omar El Hilali, celebrant un gol durant la pretemporada
espanyol

El jugador de l'Espanyol que ha dit no al Barça dos cops

El defensa ha declarat el seu amor al club blanc-i-blau, on no li importaria signar un contracte vitalici

Redacció Esport3Actualitzat

El jugador de l'Espanyol Omar El Hilali està fent realitat el seu somni de jugar com a blanc-i-blau a Primera Divisió. El jugador del planter s'ha convertit en un puntal per a Manolo González dins l'onze perico, i ha jugat com a titular els nou partits disputats fins ara a la Lliga. El Hilali ja va ser important la temporada passada a Segona i ara, amb 21 anys, ja és una peça clau de present i de futur per club.

Amb el bon moment que està passant en l'actualitat, el jugador de Santa Eulàlia ha explicat al "Què t'hi jugues!" de la Cadena SER, sobre apropaments del Barça per poder fitxar-lo anys anteriors, que ell ha rebutjat al club blaugrana en més d'una ocasió perquè és "perico des de ben petit".

"Al Barça li vaig dir que no. Soc perico des de petit i sempre m'ha cridat l'atenció aquest club. Vaig tenir propostes del Barça abans d'arribar a l'Espanyol i també en el pas de cadets a juvenils, però no vaig ni pensar-hi." 

"Jo em quedo aquí per sempre"

Amb aquestes declaracions, el de l'Hospitalet de Llobregat ha volgut demostrar el seu amor profund a l'Espanyol i ha assegurat que el seu cor és 100% blanc-i-blau. Si fos per ell, estaria tota la vida vestint la mateixa samarreta.

"Si l'Espanyol m'ofereix un contracte vitalici, jo em quedo aquí per sempre."

Vitalici, encara no, però el seu vincle amb l'Espanyol s'estén fins al 2027

Per altra banda, el jugador marroquí ha volgut destacar la tasca del seu entrenador, Manolo González. Ha destacat que "és un entrenador que ve lluitant des de baix i ha estat el seu treball i el seu caràcter que li ha fet arribar fins on està". A més a més, El Hilali ha desitjat que González "estigui molts més anys en el futbol d'elit, perquè s'ho mereix".

Polivalència en la defensa perica

El "23" blanc-i-blau també ha fet balanç de les seves demarcacions dins el terreny de joc. Omar ha jugat a totes les posicions de la línia defensiva i es pren amb humor la seva polivalència damunt la gespa.

"Em falta jugar de porter ja. La posició en què estic jugant ara m'encanta, és on més puc treure el meu potencial i em sento molt còmode."

I, respecte a l'últim partit de l'Espanyol, el defensa, de 21 anys, ha explicat que la victòria contra el Mallorca (2-1) a l'RCDE Stadium ha estat molt important "per guanyar confiança", tenint en compte la ratxa negativa de derrotes de les últimes jornades.

L'estiu de 2023 l'aleshores capità espanyolista, Sergi Darder, també va dir "no" al Barça pel "sentiment a l'Espanyol". El d'Artà va tornar a casa per incorporar-se al Mallorca.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut