El gol d'Agüero va arribar al minut 97
Agüero, amb la samarreta del Barça, en un partit contra el Madrid
Futbol

El Kun Agüero tornarà a jugar a futbol, a la Kings League

El jugador argentí disputarà la competició creada per Gerard Piqué amb el seu equip, el Kunisports

Redacció Esport3Actualitzat

La tornada del Kun Agüero als terrenys de joc serà un dels principals al·licients de la Kings Leaguela lliga de streamers creada per Gerard Piqué que comença l'1 de gener. L'exjugador argentí del FC Barcelona ja era president d'un dels clubs que disputarà la competició, però aquest dimarts, durant el draft que han fet, s'ha sabut que actuaria també com a jugador.

Agüero va haver de retirar-se del futbol d'elit a finals del 2021 per culpa d'un problema cardíac. Ara, en un context molt menys exigent, el crac argentí tornarà a jugar i a competir.

 

Forta presència blanc-i-blava

Agüero no serà l'únic exfutbolista que tornarà a vestir-se de curt a la Kings League. Entre els jugadors que disputaran la competició n'hi ha uns quants amb passat a l'Espanyol. A més de Raúl Tamudo, un dels "fitxatges" estrella de la competicó, altres blanc-i-blaus il·lustres com Sergio García, Capdevila, Lopo i Martín Posse formaran part de la lliga.

 

La Kings League, una competició pionera

El projecte encapçalat per Gerard Piqué proposa una lliga de futbol 7 formada per dotze equips, tots ells presidits per streamers o exfutbolistes, com Iker Casillas i el mateix Agüero. La primera edició de la competició arrencarà l'1 de gener i tindrà Barcelona com a escenari. A més, tots els partits es podran seguir en directe a través d'internet. El torneig acabarà el 26 de març amb una final a quatre.

ARXIVAT A:
AgüeroKings League
Anar al contingut