Toril saluda l'exblaugrana Bronze, al final del partit de Stamford Bridge

El Madrid s'estavella amb un dels seus malsons: rebaixa d'expectatives immediata

La revolució engegada al vestidor d'Alberto Toril no permet encara fer el salt de nivell a Europa
Redacció Esport3 Actualitzat

La primera jornada de la Champions femenina ha servit per constatar que el Chelsea continua sent una de les bèsties negres del Reial Madrid. Les d'Alberto Toril no han guanyat en cap dels cinc enfrontaments europeus entre "blues" i blanques. Tres derrotes i dos empats. Aquest dimarts, sota la pluja de la capital anglesa, 3-2 a favor de les deixebles de Sonia Bompastor, que aquest estiu ha canviat Lió per Stamford Bridge.

La revolució engegada al vestidor madridista, que ha suposat renovar un terç de la plantilla, no permet encara fer un salt de nivell a escala continental. Les bones vibracions transmeses a la Lliga F, amb 15 punts de 15 possibles, no s'han traslladat a Europa i la reacció de l'entrenador andalús ha estat una immediata rebaixa de les expectatives.

Les jugadores de Chelsea i Madrid, al final del partit d'aquest dimarts (Reuters)

"Som un equip jove"

A la mateixa sala de premsa de l'estadi del Chelsea, Toril va remarcar que les actuals semifinalistes de la competició són les "favorites del grup". Resignat, considerava que la màxima aspiració a la fase de grups ha de ser classificar-se com a segones: "Ara tenim quatre partits contra Celtic i Twente, a casa i a fora, que seran molt importants per passar de ronda."

El nou mantra de Toril en el torneig de clubs més prestigiós queda condensat en aquesta frase, pronunciada abans de tornar cap a Madrid:

"El que volem és seguir creixent en la competició i tenir l'oportunitat de poder jugar uns quarts per segon cop en la nostra història. Som un equip jove en història."

Al quarter blanc hi ha calfreds només de pensar a repetir l'experiència de la 23-24. En la Champions passada, conjunts com el Häcken o el París FC, entitats amb pressupostos més baixos absents en l'actual edició, les van posar en evidència.

Mira el resum del Chelsea-Madrid (3-2)

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut