El magnat de Singapur Peter Lim pren possessió del València després de nomenar un nou consell d'administració

L'empresa Meriton Holding, propietat del magnat de Singapur, s'ha convertit en la propietària del paquet majoritari dels títols del club xe i aquest dilluns a la tarda ha nomenat un nou consell d'administració de nou membres
Actualitzat

L'empresa Meriton Holding, propietat de Peter Lim, s'ha convertit en la propietària del paquet majoritari dels títols del València, i aquest dilluns a la tarda ha nomenat un nou consell d'administració de nou membres proposats pel magnat de Singapur.

Així s'ha ratificat en la junta extraordinària d'accionistes, en què s'ha produït el cessament de l'anterior consell d'administració i que ha culminat el procés de venda del club de Mestalla.

El 24 d'octubre es van aconseguir tots els acords que han permès el canvi de propietat de l'entitat valencianista, la majoria accionarial pertanyia a la Fundació València CF i han passat ara a l'empresa de Singapur després de la signatura dels contractes que s'ha fet aquest dilluns.

Amadeo Salvo serà el president executiu

Lay Hoon Chan, dirigent de Meriton Holding, ha informat aquest dilluns que Amadeo Salvo serà el president executiu del València en la nova configuració del club, mentre que ella assumirà la presidència del consell d'administració que s'ha aprovat. Així ho ha assegurat Lay Hoon en el seu discurs a la junta extraordinària d'accionistes del València amb la qual s'ha tancat la venda de la majoria accionarial del club valencianista per part de la Fundació València CF a l'empresa Meriton Holding, pertanyent al magnat de Singapur Peter Lim , que no ha estat present a la junta.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut