Els jugadors del Manresa han dedicat la salvació al seu company Adam Waczynski, lesionat de gravetat (@BaxiManresa)

El Manresa certifica la salvació amb una cistella providencial de Robinson

Victòria agònica de l'equip de Pedro Martínez a la pista del Breogan
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Bàsquet Manresa

Una cistella de Devin Robinson a dos segons per al final ha donat la victòria al Manresa a la pista del Breogan (81-82)  i ha servit per segellar definitivament la tan anhelada salvació. Després d'un inici de temporada difícil, l'equip de Pedro Martínez ha completat una reacció espectacular per continuar una temporada més a l'ACB.

La victòria aquest dissabte del Granada a la pista del Betis feia que el Manresa necessités encara una victòria per assegurar la permanència, a falta de només una jornada per al final de la Lliga regular. I els bagencs no han desaprofitat l'ocasió, tot i que ha costat Déu i ajuda.

El Breogan, que no s'hi jugava res, ha donat molta guerra. De fet, l'equip gallec dominava de tres punts (81-78) a només 23 segons per al final. Però el desencert dels locals i la cistella providencial de Robinson han acabat capgirant el marcador en els últims instants.

El Manresa continuarà jugant a l'ACB la temporada que ve, on coincidirà amb el Girona, que es va salvar aquest dissabte, i amb l'Andorra, que ha aconseguit l'ascens. Cap de setmana rodó al bàsquet català.

ARXIVAT A:
Bàsquet Manresa
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut