El Barça podria rescindir el contracte de Braithwaite

El FC Barcelona treballa a confeccionar la plantilla per a aquesta temporada. Una de les carpetes que encara està oberta és la de les sortides. Amb el futur de Memphis i Aubameyang sense resoldre, un dels que finalment podria deixar el club és Martin Braithwaite. El davanter danès sap que Xavi no compta amb ell, de fet, no se'l va convocar a la gira als Estats Units i no va jugar tampoc el partit per la lluita contra l'ELA contra el City. 

Tot i això, la intenció del jugador ha estat sempre la de quedar-se al Barça. La negociació entre el club i el futbolista no ha estat fàcil. La directiva blaugrana havia rebut ofertes per ell, però la negativa de Braithwaite a deixar el club ha fet impossible cap venda. Ara, però, sembla que les posicions s'han equilibrat i haurien arribat a un acord per rescindir el contracte del jugador, tal com explica el diari Sport.

Al jugador encara li queden dos anys per complir el contracte amb el club blaugrana i el danès volia que li paguessin el sou íntegre. Finalment, però, el Barça ha pogut pactar amb el futbolista i el seu agent menys del que demanaven. Segons l'Sport, el club hauria de pagar a Braithwaite poc més d'un any del seu sou, que serien aproximadament tres milions d'euros.

Braithwaite podria rescindir el seu contracte amb el Barça (@MartinBraith)
Anar al contingut