Reunió Madrid-Borussia per Haaland

Florentino Pérez es reunirà en els pròxims duies amb el director generals del Borussia de dortmund, Hans-Joachim Watzkesegons informa Cuatro. L'objectiu, intentar acostar Erling Braut Haaland al Reial Madrid. D'acord amb aquesta informació, el moviment buscaria invertir la tendència que indica que el Manchester City és el club més ben situat per fer-se amb els serveis del golejador noruec.

El City, el gran rival del Barça per fitxar Haaland
Haaland, desitjat per tots (Europa Press)(Europa press)

Pérez somia amb poder tenir a la mateixa plantilla Kylian Mbappé, que ja hauria firmat amb l'equip madridista, i Haaland per poder ajuntar els dos talents amb més projecció de cara a porteria. El Barça també té en la seva llista de desitjos la incorporació del gegant noruec, però les dificultats econòmiques del club el deixarien en desavantatge davant els altres competidors. 

El Marca posa xifres a l'operació

Segons explicar el diari Marca, l'operació es podria tancar al voltant dels 130 milions d'euros, més el sou de sis anys de contracte, amb una xifra que s'acostaria als 350 milions d'euros, lluny dels 250 milions que té previst el Barça invertir en el seu futur fitxatge.

D'Erling Haaland només n'hi ha un. I el Madrid no és l'únic equip interessat. De fet, com també assumeixen des del Barça ,el Madrid sap que en la cursa pel davanter noruec, el Manchester City ha agafat avantatge. Al jugador el sedueix la idea de jugar a les ordres de Pep Guardiola.

Aquest dimarts, des del cantó blaugrana una altra veu autoritzada ha tornat a posar aigua al vi sobre una futura incorporació de la perla noruega.

Anar al contingut