Gakpo, braçalet del PSV amb 23 anys

El mercat d'hivern post-Mundial comença en gran: el Liverpool trenca el gel pensant en el Madrid

El PSV fa oficial el traspàs de Cody Gakpo al conjunt d'Anfield Road, rival dels blancs a la Champions, per 42 milions fixos i 14 en variables
Redacció Esport3 Actualitzat

Algú havia de trencar el gel del mercat d'hivern post-Mundial, que oficialment arrenca l'1 de gener, i ha estat el Liverpool. Jürgen Klopp s'ha emportat un dels davanters revelació de Qatar 2022, el neerlandès Cody Gakpo, 3 gols en 5 partits a la Copa del Món.

Quan semblava que el futbolista, de només 23 anys, posaria rumb al Manchester United, dilluns cap al tard el PSV va fer oficial el traspàs del seu capità al conjunt d'Anfield Road per 42 milions fixos i 14 en variables, segons el periodista Fabrizio Romano. Es converteix així en la venda més quantiosa de l'equip de la Philips, al davant de l'operació que va enviar el mexicà Chucky Lozano al Nàpols el 2019 (45 milions).

En el que portàvem de curs, abans de la pausa mundialista, acumulava uns registres d'escàndol, amb 13 gols i 17 assistències, pitxitxi en solitari de l'Eredivise, amb 9 dianes. Ara, el "8" dels Països Baixos reforça el temible polvorí dels "reds", format per estilets com Mo Salah, Darwin Núñez, Roberto Firmino o Fábio Carvalho. Gakpo suplirà, presumiblement, el paper dels lesionats Luis Díaz i Diogo Jota.

Pot estrenar l'any debutant a la Premier League, amb la vista posada al febrer, quan arribarà l'eliminatòria estrella dels vuitens de la Champions: un altre Liverpool-Reial Madrid.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut