El mes triomfal de Marc Guiu

En un mes, el davanter s'ha fet un nom en el futbol internacional gràcies a les seves actuacions amb el Barça i en el Mundial sub-17
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

El 22 d'octubre del 2023, a les 22.40 h, la vida futbolística Marc Guiu va fer un tomb. Aquell dia, va debutar amb el primer equip del Barça en un partit de Lliga contra l'Athletic Club. Quan només feia 23 segons que era al camp, i en la primera pilota que tocava, va fer el gol que donava el triomf a l'equip de Xavi Hernández. El món acabava de conèixer aquest futbolista de Santa Maria de Palautordera, que el pròxim 4 de gener farà 18 anys.

Abans d'arribar a la majoria d'edat, però, Marc Guiu s'ha fet gran futbolísticament gràcies a un últim mes en què no ha parat d'aprofitar totes les oportunitats.

Marc Guiu, celebrant un gol en el Mundial sub-17 (FIFA)

Uns dies després d'aquell gol contra l'Athletic, va debutar a la Champions, va marcar un altre gol in extremis que donava tres punts al Barça Atlètic i al Mundial sub-17 està brillant. Un gol seu contra el Japó va suposar la classificació per als quarts de final.

Mitjans internacionals, com la cadena nord-americana ESPN, s'han fet ressò del fenomen Marc Guiu:

 

ARXIVAT A:
Esports Marc Guiu
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut