Futbol

El Dibu Martínez elogia Messi i es recorda de Tchouaméni: "Estava cagat"

Emiliano Dibu Martínez, porter de la selecció argentina, ha estat homenatjat a Mar del Plata i ha revelat un intercanvi de missatges amb el 10 argentí

Actualitzat

Emiliano Dibu Martínez ha estat un dels grans protagonistes del Mundial i ha rebut un multitudinari homenatge a la seva ciutat natal, Mar del Plata. El porter de l'Aston Villa no ha estalviat elogis cap al capità de la selecció argentina, Leo Messi, fins al punt de dir que el que realment li feia il·lusió d'haver guanyat el Mundial és haver-lo pogut guanyar per a Messi. 

"El meu somni era donar-li al millor jugador del món el títol mundial perquè no hi hagi dubtes que és el millor jugador de la història. (...) Li vaig enviar un missatge donant-li les gràcies per fer-me guanyar el Mundial i ell em va dir el mateix. Que el millor jugador del món et respecti és increïble."  

Davant unes 100.000 persones, Martínez que és tan bon porter com polemista, i no es va mossegar la llengua quan va parlar d'alguns jugadors francesos. En concret va parlar del madridista Aurélien Tchouaméni:

"Quan aturo el primer penal (a la tanda de la final davant França), sé que l'altre noi estarà nerviós. La va tirar a fora, estava cagat."  

Aquest comentari ha generat indignació a França, ja que no és la primera referència del Dibu a un jugador de la selecció "bleue". Durant la celebració després de guanyar el Mundial, el porter argentí ja va demanar un minut de silenci per Mbappé, i durant la rua de celebració pel títol, ja a l'Argentina, va mostrar un nino amb la cara del crac francès. Fins i tot la Federació Francesa de Futbol ha enviat un missatge de queixa per aquests fets.     

 

ARXIVAT A:
MessiMundial Qatar 2022
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut