Paul Pogba, en la prèvia d'un dels seus partits amb la Juventus (@paulpogba)
Futbol

El missatge que va enviar el germà de Pogba al futbolista per fer-li xantatge

El diari Le Monde ha publicat quin és el contingut del missatge que Mathias Pogba va enviar al seu germà petit

El cas d'extorsió a Paul Pogba continua sumant capítols. El diari Le Monde ha publicat aquest divendres el missatge de veu que Mathias Pogba va enviar al seu germà petit.

"Truca'm immediatament, fes-ho ràpid. Si no ho fas, te'n penediràs la resta de la teva vida."

Mathias Pogba ha explicat que dos homes amb passamuntanyes van assaltar casa seva el 30 de juliol i, segons el mitjà francès, van dir-li que recordés al seu germà "els seus compromisos", en referència als diners que li havien demanat.

13 milions d'euros de xantatge

Tot va començar el 30 d'agost passat, quan l'emissora France Info va informar que Paul Pogba havia pagat al març 100.000 euros a uns xantatgistes que n'hi demanaven 13 milions.

La Fiscalia va obrir una investigació per intent d'extorsió de banda organitzada que va acabar amb quatre detinguts, un d'ells el germà gran del futbolista, però tots van negar els càrrecs de segrest i xantatge tot i reconèixer haver pressionat el futbolista.

Els detinguts, a més, van al·legar haver rebut coaccions, amenaces i atacs violents per part d'altres grups no identificats, fins al punt que dos dels imputats, identificats com els germans K., van ser agredits i un d'ells va rebre un tret a la mà a l'agost.

Anar al contingut