Mats Hummels a l'edició passada de la Champions (Europa Press)

El misteriós cas de Hummels: de la final de la Champions a no tenir ni un minut

L'exjugador del Borussia Dortmund va fitxar per la Roma i encara no s'ha estrenat
Redacció Esport3 Actualitzat

Va sonar fins i tot per a un equip de la lliga espanyola, el Mallorca. Però el veterà jugador alemany Mats Hummels finalment va decidir fitxar per la Roma un cop es va acabar el seu contracte aquest estiu. Amb 35 anys, va disputar fa pocs mesos la final de la Champions amb el Borussia Dortmund, on van caure, esclar, contra el Reial Madrid.

Era, segurament, la seva última oportunitat per coronar Europa. Però ja al final de la seva carrera encara volia una nova aventura a l'estranger. Hummels va triar el mateix destí que Dobvyk, amb qui comparteix equip. Amb la diferència que l'ucraïnès sí que juga en el seu nou equip, entrenat pel croat Ivan Juri? després de la destitució de Daniele De Rossi.

Hummels va arribar al mateix moment que el defensa madrileny Mario Hermoso. En el cas de l'exmatalasser, sí que ha tingut minuts. La Serie A va per la vuitena jornada, i l'alemany espera revertir una situació de la qual no ha transcendit el motiu.

El defensa va fer aquest dimarts una publicació amb fotografies del que ha estat la seva vida fins ara a Roma. Bon menjar italià, turisme, entrenaments i banqueta. I una primera foto amb cara d'incredulitat. I una referència clara, amb humor, a la seva situació:

"Aviat inclouré fotografies de partits, crec".

 


La Roma és a la Serie A, a tres punts dels llocs de Champions, però amb bons registres a la defensa, amb cinc gols encaixats. Mentrestant, la incògnita sobre Hummels, defensa històric de la Bundesliga, creixen.
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut