Jules Kounde, amb posat seriós abans del partit contra l'Alabès (Europa Press)
Barça

El motiu de la suplència de Kounde, l'únic que ho havia jugat tot fins ara

L'internacional francès és un fix per a Hansi Flick però ha travessat una línia vermella per al tècnic alemany abans del partit contra l'Alabès

Redacció Esport3Actualitzat

El gran inici de temporada del Barça té molts noms propis, començant pel del tècnic, Hansi Flick, que ha sabut treure el màxim profit dels recursos de què disposa. I entre ells, un Jules Kounde que es troba plenament consolidat al lateral dret, on ofereix possiblement la seva millor versió des que va arribar al Barça. 

L'internacional francès compta amb la màxima confiança de l'entrenador alemany, fins al punt que fins a aquest diumenge era l'únic futbolista blaugrana que havia jugat tots els minuts de la temporada: 10 partits seguits de titular, 900 minuts de 900 (sense comptar els temps afegits). Però la cosa va canviar a Mendizorrotza: Kounde no apareixia en l'alineació inicial i en el seu lloc ho feia Héctor Fort, que s'estrenava així com a titular. 

Rotació? No exactament

Podia tractar-se d'una simple rotació per prevenir possibles lesions, però el fet que la competició s'aturi i que el mateix Kounde es compti entre els molts blaugranes que aniran a jugar amb la seva selecció resta força a aquesta teoria. L'explicació és ben diferent, segons ha avançat el diari Sport i ha pogut confirmar TV3. 

La veritable raó de la suplència es deu al fet que Kounde ha arribat tard a la xerrada prèvia al partit, una distracció que no agrada gens a Flick. El tècnic alemany ja havia avisat en ocasions anteriors que seria inflexible en aquest punt i a Vitòria ha demostrat fins a quin punt compleix amb la seva paraula: asseient a la banqueta el jugador més fix per a ell

Amb tot, Kounde no s'ha quedat sense jugar. Ha sortit en el minut 67, quan el partit ja estava força decidit, per Fort. Una substitució amb els papers canviats i també més d'una hora de joc que li haurà vingut bé al jugador del filial per mirar de demostrar que té un lloc a la plantilla del primer equip.    

Mira el resum de l'Alabès - Barça i els 3 gols de Lewandowski:

 

 

Anar al contingut