Salma Paralluelo durant un entrenament (@FCBfemeni)

El motiu de l'absència de Salma Paralluelo

Què li passa a Salma Paralluelo? La jugadora no ha entrat en cap convocatòria del Barça, però no està lesionada
Redacció Esport3

Salma Paralluelo segueix entrenant a part del grup, amb una cinta rotuliana al genoll esquerre.

El motiu de la seva absència en aquest tram inicial de temporada seria que està seguint un tractament de reforç, de força, a la cama esquerra.

El Barça no ha emès cap comunicat mèdic aquestes setmanes perquè no es tracta de cap lesió, puntualitzen fonts del club. El problema de Salma Paralluelo és que estava molt descompensada muscularment. I tot ve d'una lesió greu que es va fer fa tres anys.

El 2021 Salma es va trencar el genoll esquerre, els encreuats, quan jugava al Vila-real, i va tornar a jugar després de nou mesos de baixa. Aquell estiu va arribar al Barça i aquests anys ha jugat molts partits, tant amb el Barça com amb la selecció espanyola, amb qui ha afrontat el Mundial, la Nations League i els Jocs Olímpics.

Segons ha avançat el "Tot costa" de Catalunya Ràdio, la idea del club és que Paralluelo torni a jugar progressivament. No sembla que el retorn hagi de ser a curt termini. La intenció és que faci net i pugui afrontar el tram decisiu de la temporada sense les molèsties que va tenir la temporada passada.

La sensació de tècnics i preparadors físics del Barça era que o parava o aniria a pitjor i hi havia el risc que tingués una nova lesió greu en aquest genoll.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut