Ansu Fati durant un entrenament amb el Barça aquesta temporada (FCBARCELONA)

El motiu que fa impossible la cessió d'Ansu al Sevilla

La ciutat de la Giralda és un lloc especial per a la família del jugador del Barça, però una raó de pes en complica el retorn a Andalusia
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
AnsuFati

Per què no va acabar Ansu Fati al Sevilla és un dels continguts exclusius i inèdits sobre el Barça que s'expliquen en el nou capítol del vídeopòdcast 'Barça Reservat'


 

Ansu Fati es troba bé al primer equip i confia en Hansi Flick per anar tenint minuts aquesta temporada i recuperar la millor versió. Fa uns mesos, però, al mercat d'estiu, el jugador va rebre una oferta del Sevilla per anar-hi cedit que li va interessar.

El tècnic, García Pimienta, li va trucar i li va dir que el volia a l'equip. Ansu va veure de bon ull aquesta opció, per l'equip i perquè Sevilla és una ciutat especial per a la família del jugador, sobretot el seu pare. Va ser el primer lloc on van viure quan van arribar a Espanya. 

Què va passar finalment?

Per què no va acabar Ansu al Sevilla? Segons ha explicat Xavi Campos al "Barça Reservat" va ser, entre altres coses, per un tema econòmic.

Quan el Barça va entrar en les primeres converses amb el Sevilla, van veure que el club andalús tenia molts problemes de fairplay i l'oferta que els van fer va ser insuficient. El Sevilla va oferir fer-se càrrec només d'una cinquena part del salari d'Ansu i el Barça va descartar de seguida la petició andalusa.

El club blaugrana no estava disposat a perdre Ansu per tan poca compensació. La difícil situació econòmica del Sevilla fa que a dia d'avui ja es pugui descartar també la cessió d'Ansu al pròxim mercat d'hivern en direcció al Pizjuán.

ARXIVAT A:
AnsuFati
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut