Pito ha estat escollit MVP d'un dels partits del Brasil al Mundial 2024 (FCB)

El Mundial s'acarnissa amb el Barça: 5 lesionats i problemes per fer una convocatòria

El primer projecte de Tino Pérez a la banqueta del Palau estrenarà el calendari oficial amb baixes de pes
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça de futbol sala pagarà un car peatge pel Mundial que s'està jugant a l'Uzbekistan. Quan el torneig encara no s'ha acabat --diumenge se'n decidirà el guanyador, amb el Brasil com a gran favorit--, al club blaugrana ja són conscients que 5 dels seus internacionals pateixen lesions de diversa gravetat.

Especialment frustrant ha estat el retorn del combinat estatal, eliminat contra tot pronòstic als vuitens de final a mans de Veneçuela. Tres dels cinc culers convocats pel sentenciat seleccionador Fede Vidal han tornat al Palau lesionats. I són noms més que rellevants.

Això arrenca com es va acabar

Les proves mèdiques realitzades a Sergio Lozano, martiritzat pels problemes al genoll, han confirmat que aquest cop té una lesió al bessó que el pot fer estar un mes de baixa. A banda del polivalent capità, el primer projecte blaugrana de Tino Pérez també es veu delmat a les ales. Adolfo s'estarà un mínim de dos mesos a la infermeria per culpa d'una pubàlgia i Catela, el jugador que va acabar el curs passat en més bona forma, pateix una lesió muscular al recte anterior del quàdriceps de la cama esquerra. Segons el comunicat oficial, Pérez perd el mag andalús entre 5 i 6 setmanes.

Però la mala sort s'ha encomanat per altres delegacions. Com la marroquina, amb la qual Khalid s'ha fet una lesió al tendó adductor de la cama esquerra. Quan l'ex d'Industrias aterri a Barcelona es valorarà si passa pel quiròfan o s'opta per un tractament conservador. Finalment, una ressonància al brasiler Pito, encara en competició, ha dictaminat que arrossega una petita ruptura de fibres musculars.

Sobre el paper, la lesió del pivot sembla la més lleu, però, amb aquest panorama, Pérez haurà de fer malabarismes per confeccionar la primera convocatòria de la Lliga. Si res més no es torça, podria estar formada per 8 membres del primer equip i complements del filial. Diumenge 13, al migdia, els culers estrenen la Lliga en un dels pavellons més exigents, el d'El Pozo Múrcia, un altre dels aspirants al títol, que per primer cop defensarà el Jimbee Cartagena.

La temporada al Palau comença com es va acabar: marcada per les lesions.

Tino Pérez, dirigint un entrenament de pretemporada a la Ciutat Esportiva (FCB)
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut