Cortijo, en una imatge amb la selecció espanyola (@cenoia)

El Noia escull Cortijo en el lloc de Varias, que apunta a la selecció espanyola

El tècnic madrileny arriba procedent del Rivas, tot i que també és l'actual seleccionador sub-19
Redacció Esport3

El CE Noia Freixenet ha oficialitzat el fitxatge de Carlos Cortijo per les 3 pròximes temporades, en què també serà coordinador de la base. De 41 anys, el tècnic madrileny arriba procedent del Rivas, equip amb qui ha estat lluitant per la permanència a l'OK Lliga fins a l'última temporada. A més, també és el seleccionador espanyol sub-19, combinat que dirigirà al Mundial de Novara el proper mes de setembre. També ha entrenat la selecció sub-17, amb qui s'ha proclamat campiona d'Europa en dues ocasions (2021 i 2022). 

Com a jugador, es va formar a l'Alcobendas, tot i que també va vestir les samarretes d'altres equips com el Lloret (subcampió CERS 2009) o del Vendrell (campió Copa 2013/14) entre d'altres. Cortijo ha assegurat que "pertànyer a un club amb la categoria i història del Noia és per estar, més que content, feliç". El madrileny es mostra "orgullós" alhora que afronta el càrrec "amb molta responsabilitat". El nou tècnic té bones sensacions: "Poder disposar de grans jugadors em fa ser optimista i amb moltes ganes de treballar".

 

 

 

Pere Varias apunta a la selecció espanyola

El fins ara entrenador de l'equip de Sant Sadurní apunta a la banqueta de la selecció espanyola. Guillem Cabestany tancarà la seva etapa de seleccionador al Mundial, ja que fa uns dies va ser presentat com a nou tècnic del Parlem Calafell. Varias ja va comunicar el passat mes de gener que deixaria el Noia un cop acabat el curs. Un curs històric amb la Lliga Catalana i la classificació per la final dels play-offs després de 21 anys. La seva oficialització queda pendent de les eleccions a la Federació Espanyola de Patinatge, el proper 6 de juliol, on competeixen l'actual president, Carmelo Paniagua, i l'exjugador del Reus i aspirant, Toni Sánchez.

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut