Mbappé en una imatge recent jugant amb el PSG

Gir de guió: Mbappé, contundent a Twitter: "Mentides"

Contradiu la versió del club i diu que vol quedar-se al París Saint-Germain
Redacció Esport3 Actualitzat

Nou gir de guió en el conflicte entre Mbappé i el París Saint-Germain. El davanter francès ha publicat aquesta tarda una piulada en què contradiu la versió del PSG que ell voldria fitxar pel Reial Madrid aquest estiu. Segons Mbappé, això és fals.

"Mentides. Com més grans són, més funcionen. Ja he dit que continuaré la temporada que ve al PSG, on estic molt content." 

Tot plegat l'endemà que L'Équipe donés a conèixer que la comunicació oficial del no allargament de contracte de Kylian Mbappé amb el PSG havia causat "incomprensió" en el club. Aquest dimarts, el serial Mbappé s'ha embolicat encara més amb el comunicat del jugador que ha publicat l'agència France Press.

En la seva nota, el crac, que va renovar el maig de 2022, aclareix que el club fa un any, en concret des del juliol passat, que coneix les seves intencions de finalitzar el seu vincle el 30 de juny del 2024. 

"No vaig discutir mai amb el PSG la renovació del contracte. La direcció del club, fa un any, va ser informada el 15 de juliol del 2022 de la meva decisió de no renovar i l'únic propòsit de la carta era confirmar el que ja s'havia dit oralment amb anterioritat."

El Reial Madrid ha intentat fitxar Mbappé diverses vegades; fins ara, totes infructuoses. Ara fa un any, el francès va renovar amb el PSG i va tornar a donar carabasses als blancs. Fins i tot el president Macron havia intercedit perquè el jugador no marxés de França.

El PSG ja busca una sortida per a Mbappé; el Madrid, expectant

Kylian Mbappé va comunicar al París Saint-Germain que no renovarà l'any que ve i el club ja es planteja vendre'l perquè no quedi lliure i pugui marxar de franc del club parisenc.

El seu contracte conclou el 30 de juny de 2024 i tenia opció de renovar un any més fins al 2025. Segons L'Équipe, la decisió de no prolongar-lo la va fer conèixer mitjançant una carta aquest dilluns i va despertar "incomprensió", assegura el mateix diari francès, per part del PSG.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut