Ewa Pajor fent la celebració de Robert Lewandowski

El perquè de la celebració d'Ewa Pajor emulant Robert Lewandowski

La davantera polonesa del Barça va celebrar un dels seus tres gols a l'Espanyol de la mateixa manera que ho fa el seu compatriota
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça femení va golejar l'Espanyol en el primer derbi de la temporada a la Lliga F. Les blaugranes van patir a la primera part davant d'un conjunt blanc-i-blau molt ben ordenat que va aprofitar les seves poques ocasions per marxar al descans al davant en el marcador.

Les de Pere Romeu, però, van posar setge a la porteria espanyolista i van trencar la resistència de les de Sara Monforte en una segona part per emmarcar de les blaugranes. Una de les grans protagonistes va ser Ewa Pajor. La davantera va anotar un hat-trick i, com mana la tradició, va endur-se l'esfèrica del partit firmada per les seves companyes.

Després del seu darrer gol, la polonesa va deixar una de les imatges de l'enfrontament. I és que la blaugrana va voler emular Robert Lewandowski fent la celebració del 9 del Barça masculí.

Connexió polonesa entre pitxitxis

Ewa Pajor va arribar aquest estiu al Barça procedent del Wolfsburg, on va destacar per la seva capacitat golejadora. Des de la seva arribada, la jugadora no ha amagat la seva emoció per vestir la samarreta blaugrana. "A Polònia al·lucinen perquè el Barça és l'equip més gran del món", destacava fa pocs dies en una entrevista al diari Sport.

El seu desig de jugar al FC Barcelona es va incrementar després del fitxatge de Robert Lewandowski fa dues temporades. La polonesa sempre ha tingut el seu compatriota com un dels seus ídols. Ara comparteix amb Lewandowski el prestigi de ser la màxima golejadora del seu equip. I és que tots dos han tingut un inici de Lliga demolidor: Pajor 9 gols en 6 partits i Lewandowski 10 en 8.

Pajor va conèixer el seu ídol fa uns anys, quan va compartir una fotografia a les xarxes socials. Contra l'Espanyol, la polonesa va voler recordar-se del seu compatriota en la celebració d'un dels tres gols.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut