Gavi ha estat gairebé un any fora dels terrenys de joc
Gavi ha estat gairebé un any fora dels terrenys de joc
Barça

Imatges inèdites: així ha estat el periple de la dura recuperació de Gavi

El migcampista blaugrana es va lesionar de gravetat el novembre passat durant un partit de la selecció espanyola contra Geòrgia

Redacció Esport3Actualitzat

El que era un partit de tràmit d'Espanya contra Geòrgia es va convertir en un autèntic malson per a Gavi. El combinat espanyol ja estava classificat per a l'Eurocopa del 2024, però, tot i això, Luis de la Fuente va posar com a titular el migcampista blaugrana, que no va durar ni mitja hora de joc.

Poc després dels 20 minuts, Gavi va rebre una primera entrada que el va deixar adolorit. Malgrat tot, va seguir sobre el terreny de joc i a la jugada següent el genoll dret li va fer un moviment estrany. Les proves mèdiques van confirmar els pitjors pronòstics: ruptura completa del lligament encreuat anterior. Gavi deia adeu a la temporada.

El periple de Gavi per al seu retorn

A partir de llavors, el futbolista es va centrar completament en la seva recuperació, un període que ha durat pràcticament un any. El club blaugrana, en un vídeo emès per Barça One, ha mostrat imatges de tot aquest procés. Des d'un primer moment, el jugador sabia que tenia una lesió greu al genoll i explica què li ha estat més difícil de la recuperació.

"Ho tenia clar, que m'havia fet alguna cosa al genoll. Quan et passen aquestes coses ho notes i jo sabia que tenia alguna cosa al genoll. Era un dolor molt fort. Poder doblar el genoll fins al final és el que més m'ha costat en la recuperació. Fins a dia d'avui, que tinc el genoll pràcticament igual que abans."

"Hi ha hagut dies de tot: dies millors i d'altres pitjors. Depenia de com tenia la cama. En cap moment he estat nerviós, però sí que és cert que em moria de ganes de tornar a entrenar amb els meus companys després de tant de temps."

Malgrat totes les dificultats, el futbolista s'ha mostrat confiat en tot moment per la seva manera d'afrontar la lesió.

"Mentre jo tingui confiança en mi mateix, estic tranquil. Sé què soc capaç de donar, i per això estic molt tranquil."

Anar al contingut