El plor desconsolat d'Alexia Putellas després de la decepció de Torí

Les llàgrimes de la capitana blaugrana han estat una de les imatges de la derrota del Barça a la final de la Lliga de Campiones
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Alèxia Putellas

La imatge de la capitana del FC Barcelona, Alexia Putellas, plorant desconsolada al terreny de joc del Juventus Stadium ha representat a la perfecció el sentiment culer després de la derrota contra l'Olympique de Lió (1-3). L'expectació per la final era màxima i la derrota ha suposat una decepció enorme.

Després del xiulet final, Alexia Putellas s'ha tirat a terra i no podia parar de plorar. Han hagut d'anar-hi diverses companyes i, finalment, membres del cos tècnic per consolar la futbolista de Mollet del Vallès i aconseguir que s'aixequés. Fins i tot Hegerberg, la primera Pilota d'Or i una de les protagonistes del partit, s'ha interessat per ella i li ha donat ànims. Sens dubte, una de les imatges del vespre, dues de les millors jugadores del món donant un exemple de companyonia.

Alexia Putellas ha marcat l'únic gol del Barça a Torí, en el minut 41. La diana ha donat esperances al barcelonisme, però ha estat insuficient per capgirar un marcador que s'havia posat molt costa amunt després de l'inici fulgurant de l'equip francès.

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut