Sergio Rico en un partit
Sergio Rico en una imatge d'arxiu amb el PSG (PSG)
Futbol Internacional

El porter del PSG Sergio Rico, ingressat greu per una caiguda de cavall

Redacció Esport3Actualitzat

El porter espanyol del PSG Sergio Rico es troba en estat greu per una caiguda de cavall. L'accident ha tingut lloc a Andalusia, on el jugador va viatjar després d'haver estat suplent ahir dissabte en el partit contra l'Estrasburg en què el PSG va aconseguir el punt que el proclamava matemàticament campió de França.

Rico està ingressat greu a l'Hospital Virgen del Rocío amb un traumatisme cranioencefàlic, segons fonts d'aquest centre sanitari sevillà. Les mateixes fonts assenyalen a l'agència EFE que el porter del PSG ha estat "ingressat per valorar la caiguda" i que "el seu estat general és greu".

El porter, de 29 anys i format al planter del Sevilla, estava convocat aquest dissabte amb el PSG per afrontar el penúltim partit de la Lliga francesa, que jugava a Estrasburg, on va empatar a un i es va proclamar campió del torneig.

Sergio Rico, després d'aquell partit, es va traslladar a la localitat d'El Rocío, on aquests dies se celebra la romeria, i ha estat aquest matí quan ha patit el contratemps que ha obligat a traslladar-lo a l'hospital sevillà.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut