La celebració viral de Mbappé després del seu no-gol de vaselina
La celebració viral de Mbappé després del seu no-gol de vaselina
futbol

El que li faltava: l'estrella global que es burla de la celebració de Mbappé en el clàssic

El conegut com el Ronaldinho de Qatar, a l'agenda de grans clubs europeus, imita el gest viral de la "picadeta" del francès

Redacció Esport3Actualitzat

El primer clàssic de Kylian Mbappé es pot resumir en 8 fores de joc, tot un rècord per a un jugador en un sol partit. En una d'aquestes posicions antireglamentàries, el francès va superar Iñaki Peña amb una "picadeta", que, tot i no pujar al marcador, va servir per viure una celebració que s'ha fet viral per la seva esterilitat.

El gest del davanter amb la mà presumint a càmera no va trigar ni 24 hores a ser objecte de burla. La mala sort per a Mbappé és que l'imitador ha estat l'estrella del futbol asiàtic, el qatarià Akram Afif. L'exjugador de l'Sporting de Gijón i actual figura de l'Al-Sadd va celebrar la seva diana de vaselina versus l'Al-Wakrah amb el mateix moviment manual. La ganyota amb què ho va acompanyar, però, denotava un menyspreu que usuaris madridistes a la xarxa no van trigar a detectar.

El d'Afif és un cas inusual al món del futbol. Als seus 27 anys, ja ha estat internacional 112 vegades i ha marcat 37 gols. De forma cíclica el seu nom apareix a l'agenda dels grans clubs europeus, però la seva preferència sempre ha estat seguir sent un ídol local al campionat del seu país. Les grans lligues del Vell Continent prefereix veure-les per televisió, com ha quedat demostrat aquest cap de setmana.

Akram Afif, en un partit amb l'Al-Sadd
Akram Afif, en un partit amb l'Al-Sadd (Reuters)

Torna a mirar el resum del Reial Madrid - Barça (0-4):

ARXIVAT A:
El Clàssickylian Mbappé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut