Futbol

El controvertit mètode de Pepe Mel per aturar la crisi del Tenerife

El Tenerife és l'actual cuer de Segona Divisió després de caure golejat a Granada (4-0). Pepe Mel, el seu entrenador, ha parlat de la necessitat de fer reaccionar els seus jugadors fent servir una expressió desafortunada.

Redacció Esport3Actualitzat

No ha estat una de les declaracions més afortunades de Pepe Mel en una sala de premsa. Però el veterà tècnic madrileny venia de veure com el seu equip, el Tenerife, sortia escaldat del terreny de joc a mans del Granada (4-0) i mantenia un inici de temporada nefast: 5 punts sumats de 30. 

Mel ha volgut mostrar mà ferma cap als seus jugadors i ha deixat anar una frase que ràpidament s'ha convertit en viral quan se li preguntava com pot fer reaccionar el seu equip: 

"Caldrà que els jugadors estiguin enrabiats, ferits en el seu orgull, i jo m'encarregaré de posar-los el dit al cul perquè s'espavilin, amb perdó de les senyores i senyoretes que hi ha aquí."

L'expreparador del Betis i el Las Palmas ha volgut rebaixar el to intuint que potser havia anat una mica massa enllà en el seu discurs. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut