Sevilla i Reial Madrid empaten en un partit vibrant amb un Sergio Ramos entregat (1-1)

S'ha avançat el Sevilla amb un gol en pròpia porta de David Alaba al 74, però en 2 minuts el Madrid ha trobat el camí de l'empat amb un cop de cap de Carvajal
Redacció Esport3 Actualitzat
  • En el minut 4 de joc s'ha anul·lat un gol de Valverde perquè ha arrencat amb un fora de joc previ de Bellingham. El VAR no ha tardat gens a advertir De Burgos Bengoetxea, que, 4 minuts més tard, ha aturat una contra madridista perquè el local Ocampos era a terra. Els madridistes han travessat tot el camp i han marcat. No es pot parlar ni de gol anul·lat.
No puja el gol de Valverde al marcador per la posició avançada de Bellingham (EFE)
  • El Sevilla s'ha refet d'aquests dos ensurts i ha tingut una doble oportunitat. Carvajal treu sota pals la rematada de Rakitic i el porter Kepa atura el tir d'Ocampos.
  • Sergio Ramos i Rüdiger han arribat a les mans més d'un cop.

• El gol sevillista ha arribat en el minut 74, se l'ha fet el defensa Alaba.
  • Els madridistes només han tardat dos minuts a reaccionar. Ha marcat Carvajal de cap.
  • Ramos ha obligat Kepa a lluir-se amb una gran rematada que hauria suposat el gol de la victòria sevillista.
  • Els ànims s'han anat escalfant a pocs minuts del final, després d'una acció en què han estat involucrats Vinícius i Nyland. Sergio Ramos també s'hi ha vist implicat, contra el seu exequip.